Hvalross Safari

Levert av Svalbard Booking


Hvalross Safari

For et halvt århundre siden ble hvalrossen fredet. Da dette skjedde var bestanden nede i bare ett par hundre dyr, etter 350 år med hard fangst.

I de siste årene har hvalrossen igjen begynt å ta i bruk gamle ligge plasser som vi er så heldige å ha en av utenfor Isfjorden.

Våre gjester har nå muligheten til å oppleve disse fantastiske dyrene på turen til Prins Karls Forland, en øy som ligger langstrakt vest for Spitsbergen.

På tur i vår nye lukket båt kjører vi ut av Isfjorden og opp vestkysten av Spitsbergen for og se på disse flotte skapningene som ligger og ruller seg på stranden. Båten har panoramautsikt, toalett, varme og komfortable seter å sitte i. Vel fremme blir det servert lunsj som er medbrakt fra Longyearbyen.

Er været bra og vi har litt tid til overs, tar vi og en liten ekstra tur innom enn av isbreene vi passerer på veien tilbake til Longyearbyen.

Pris: NOK 2150,- per person

Varighet: 7 timer

Periode: mai-august

Lunsj er inkludert

Turen passer ikke dersom du har ryggplager eller er gravid. Fartøyet kan ikke føre passasjerer under 14 år, med mindre hver slik passasjer er ledsaget av en voksen.

Generelle betingelser her!

media.newmindmedia.com  1

walrus

walrus safari 4

Periode:

sommer

Tidspunkt:

08:00

Vanskelighetsgrad:

Medium

Varighet:

7 timer

Pris:

2150,-

BESTILL HER