Lukket Ribbåt til Pyramiden

Levert av Svalbard Booking


Turen går til den russiske spøkelsesbyen Pyramiden og den mektige Nordenskioldbreen.

Vi har små og effektive grupper med gjester i vår lukket rib båt. Båten er mindre og raskere enn de store båtene og man slipper å forholde seg til store grupper.

Pyramiden var tidligere en av de største bosetningene på Svalbard, med ca.1000 innbyggere. Det var et godt sted å bo, med skole og barnehage, hotell, restaurant og diverse andre fasiliteter.

På slutten av 90-tallet ble byen fraflyttet, og nå ligger den igjen nærmest som et historisk «dokument» innerst i Billefjorden.

Alle bygningene og mange tekniske installasjoner står ennå. Inne i husene står alt slik det gjorde da det ble forlatt, og man kan uten vanskeligheter forestille seg stedet yrende av folkeliv og aktiviteter.

Inkludert: Transport til og fra overnattingssted, Søk- og redningsforsikring, Guide med båt, drivstoff, nød- og sikkerhetsutstyr, Varm lunsj fra «Polfareren restaurant» – Svalbard Hotell.

Egen bekledning: Ullsokker, Innerlag: Ullundertøy, Mellomlag: Genser i fleece eller ull og en vindtett bukse

Henting: Ved overnattingssted ca. kl. 10:00.

Turen passer ikke dersom du har ryggplager eller er gravid. Fartøyet kan ikke føre passasjerer under 14 år, med mindre hver slik passasjer er ledsaget av en voksen.

Kapasitet: maks 12 personer

Pris:

NOK 1850,- per person

media.newmindmedia.com  1

Tommy Simonsen  MG 0253 1

Periode:

Sommer

Tidspunkt:

10:00

Vanskelighetsgrad:

Enkel

Varighet:

7 timer

Pris:

1850,-

BESTILL HER