Arktisk mat og sightseeing

Levert av Arctic Tapas


Vi tilbyr dere et helt nytt og spennende konsept av arktisk mat, opplevelser og sightseeing. Vår Arctic Tapas-restaurant på hjul tar deg gjennom de unike omgivelsene på Svalbard, og gir deg variasjoner av lokal og naturlig arktisk mat, og innsikt i Svalbards historie.

Som gjest på Arctic Tapas turbuss vil dere få servert det beste av to verdener: arktiske delikatesser mens du opplever det spektakulære synet av Longyearbyen, med de naturskjønne omgivelsene, og det rike dyrelivet. Dere kan få kjøpt drikke med og uten alkohol ombord, inkludert i turen er en gratis valgfri drikke.

Dere vil få delikate retter av lokale råvarer som reinsdyr, laks, ørret og sild, samt arktiske oster og mange flere spennende smaker! Dere kan forvente å få mellom 14 til 16 ulike smaksopplevelser på denne turen. Alle ingrediensene kommer fra det arktiske området, og er sesongbasert fra spesielt utvalgte og godkjente småskala-matprodusenter innenfor den arktiske sirkelen.

Arctic Tapas ønsker dere velkommen til en opplevelse av mat og sightseeing utenom det vanlige!

Velbekomme! Og bon apétit!

De arktiske matopplevelseturene finner sted på Tirsdag, torsdag, fredag og søndager fra kl.19.00 til 21:30 ( Varighet ca. 2.5 timer)

Alle reservasjoner må bli gjort før kl.12.30 for turer den samme dagen.

Mandag, onsdag og lørdag er vi åpne for gruppeturer, hvis dere er grupper på 12 til 30 stk.

Pris: 895 kr (inkludert en valgfri drikke)

Menyen inneholder mellom 14 og 16 ulike arktiske smaksopplevelser. Dere får kjøpt øl, vin og drinker på turen. Vi aksepterer visa og de største kredittkort-typene.

Møtested: Dere vil bli hentet utenfor deres hotellet. ( vi kommer fortløpende til hotellene i byen og henter.)

Periode: mars-september

Generelle betingelser her!

tapas sight 3

tapas sight 2

tapas sight

Periode:

mars-september

Tidspunkt:

19:00

Vanskelighetsgrad:

Ingen

Varighet:

2,5 timer

Pris:

895,-

BESTILL HER