Snøskuter til Van Mijenfjord

Levert av Poli Arctici


Vi begynner vår tur med å kjøre til Adventdalen og deretter sørover mot Reindalen, en av Svalbards største og mest spektakulære dal (45 km lang).

Vi fortsetter turen med å kjøre oppover Slakbreen for så kjøre nedover i den fine og trange Gustavdalen for å komme oss rett etter til Van Mijenfjord, en av største fjorder på øya. Her skal vi ha en varm lunsj. Med bra isforholdene kjører vi på packisen mot den majestiske isbrefronten til Paulbreen. Er vi heldige, kan vi til og med se på isbjørn mens den går på sjøisen!!

På ettermiddagen tar vi en annen rute tilbake hjem og kjører over Longyearbreen hvorfra vi skal ha en fantastisk utsikt over Longyearbyen og dets dal.

Priser:

NOK 3390 ,- sjåfør (mandag-torsdag)

NOK 1990,- passasjer (mandag-torsdag)

NOK 3490,- sjåfør (fredag-søndag)

NOK 2050,- passasjer (mandag-torsdag)

Gjelder for alle turer: du må ha førerkort for bil eller motorsykkel for å kjøre snøscooter, og det skal følge deg på turen. Du bør ha på deg varmt ullundertøy, varm ytterbukse og solid ullgenser under scooterdressen. Fint om du har med ekstra genser, lue og votter.

Vi krever at deltakerne har god psykisk og fysisk balanse, tilpassingsevne, samarbeidsevne, disiplin med scooterkjøring, upåvirket tilstand, minst mulig personlig utstyr og kun det nødvendige, informert oss på forhånd om de er blitt utsatt for spesielle kirurgiske operasjoner, sykdommer, allergier, dårlig blodsirkulasjon, ulykker osv.

Guiden tar ikke passasjer. Kjøring i påvirket tilstand er ikke tillatt. Minimum antall deltakere er 4 personer.

Inkludert i prisen: briefing, snøscooter, drivstoff, scooterdress, spesialstøvler, yttervotter, hjelm, finlandshette, briller, erfaren guide med snøscooter, nød- og sikkerhetsutstyr, søk- og redningsforsikring, varm lunsj, snacks og kaffe.

Grupper på 3-10 personer må av sikkerhetshensyn kjøre et minimum antall snøscootere: 4-5 pers.- min. 3 scootere, 6-7 pers. – min. 4 scootere, 8-10 pers.- min. 6 scootere osv.

Generelle betingelser her!

Tommy Simonsen X Pro2  DSF5533

Tommy Simonsen  95A7794 Edit Edit

Tommy Simonsen 72 WX2A7809 sq

Tommy Simonsen  DSF6538 Edit Edit

Periode:

vinter/vår

Tidspunkt:

08:30

Vanskelighetsgrad:

Medium

Varighet:

10 timer

Pris:

3490,-

BESTILL HER