Polarnattsafari – jakten på nordlyset

Levert av Svalbard Adventure Group


Bli med oss på snøscooter tur ut av Longyearbyen og inn i polarnatta.

På denne tiden av året er sola under horisonten hele døgnet, og vi har muligheter for å se stjernehimmelen og nordlyset hele døgnet.

På denne Polarnattsafari går vi inn elvedeltaet i Adventdalen, forbi den gamle flystripa, langs Operafjellet og til kjennemerket ”Jernsenga”.

Videre kjører vi til en pingo, som er et naturfenomen som oppstår i områder med permafrost og isbreer.

Vi har nå kjørt ca. 20 km fra Longyearbyen, og her stopper vi for å nyte stillheten i polarnatta. Vi serverer også en kopp med noe varmt, og en god historie eller to.

Prisen inkluderer: Transport til og fra hotell, Snøscooter med bensin, Snøscooterbekledning: Dress, sko, votter, hjelm, snøbriller og ansiktsmaske, Varm drikke og kjeks, Erfaren guide med nødvendig sikkerhetsutstyr, søk- og redningsforsikring.

Anbefalt: Varm bekledning til å ha under snøscooterdressen, Et par tynne votter/vanter til å ha under store votter, Dunjakker e.l. er ikke anbefalt å ha under snøscooterdressen, Våre snøscootere har ikke oppbevaringsrom/bokser, så vi anbefaler en liten ryggsekk for kamera, ekstra klær o.l.

Viktig: Godt og varmt ullundertøy, eller tilsvarende ull. Gyldig førerkort for bil, motorsykkel eller snøscooter.

Henting: Ved overnattingssted ca.10:00/16:00

Ved bestilling av sjåfør med passasjer, må sjåføren være i stand til å kjøre med passasjer. Det er noe vanskeligere å ha med passasjer enn å kjøre alene. Dette gjelder spesielt de lengre turene til Østkysten, Pyramiden og Kapp Linnè.
Turen krever minimum 2 sjåfører påmeldt. Vi kan også bli nødt til å endre på forholdet mellom antall sjåfører og passasjerer, med tanke på sikkerheten på tur.

Refusjon:

Det vil ikke bli gitt refusjon ved endring av rute pga vær- og isforhold, sykdom, kansellering av fly eller ved gjenglemt førerkort. Vi anbefaler våre kunder å ha reiseforsikring.

Gjester gjøres oppmerkson på at samtlige aktiviteter gjennomføres på eget ansvar. Alle turprodukter har en iboende risiko og Svalbard Snøscooterutleie AS, samt relavante partnere påtar seg ikke ansvar for skade eller ulykke knyttet til noen av turproduktene forårsaket av gjesten selv eller andre forhold utenfor mennesklig konrtoll (Force majeure).

Aldersgrenser: 8 år

Pris:

Sjåfør : NOK 1690,- per person

Passasjer fra NOK 1090,- 

Generelle betingelser her!

SB nordlysjakt 3

SB nordlysjakt 4

Periode:

vinter

Tidspunkt:

10:00 /16:00

Vanskelighetsgrad:

Enkel

Varighet:

3,5 timer

Pris:

1690,-

BESTILL HER